tummen ner


Okej jag måste snacka ut !
"Kaniner" jag hatar verkligen kaniner !
eller bara vissa !
kaxiga, bruna med långt hår är värst !
specielt när dom sitter och är taskiga mot en av mina bästa kompisar , det gillar jag inte .
Jag tror att dom flesta fattar att jag inte snackar om riktiga kaniner utan om vissa "speciella" kaniner.
säger bara en sak : jävlar kaninH jävel !
och ja, ta det personligt !




Kommentarer
Postat av: Julian

asså snälla, sjunk lite lägre. jag vet att annie och matillan bråkar, och jag vet inte om hon har gjort dig nåt men asså det är mellan henne och matillan varför lägga sig i ? och varför skriver du inte bara om henne på en gång, alla fattar ju ändå att det handlar om henne, eller hur ? och ni är liksom hela jävla fjortisligan mot henne, låt hon och matillan sköta det där och låt det bara vara. du är liksom 14-15 år, borde inte du veta vid det här laget att man sköter sitt eget och låter andra sköta sitt, liksom hur många av annies kompisar har lagt sig i mellan henne och matillan ? sluta bara bete er som jävla dagisbarn och sköt ert eget förfan

2009-09-07 @ 21:52:04
Postat av: Ironiskt :)

Haha du verkar själv vara duktig på att sköta ditt eget och inte lägga dig i.. ^^

2009-09-07 @ 22:10:33
Postat av: Anonym

haha, ja men ojj !

jag har hört att annies kompisar lägger sej i jävligt mycket , och jag lägger mej i hur mycket jag vill !

ojj, fjortisligan, kolla dej omkring vem är det som är fjortis inte jag iaf ! och herregud om det är någon som ska säga något så är det väl annie själv isf, inte du ? och jag skriver vad fan jag vill i min blogg, och det ända jag gör är att jag försvarar min kompis ! och haha, det är skrattretande hur du säger att jag inte ska lägga mej i men vafan gör inte du ? ska jag skratta eller gråta... jadu xD

2009-09-07 @ 22:14:17
Postat av: julian

lägger jag mig i ? jag har inte sagt ett skit om henne och matillan. jag har inte lagt mig i mellan henne och matillan, ja snackar med DIG om att du kanske ska låta dom två sköta det, jag menar visst du får tycka det är skrattretande men jag har fortfarande inte lagt mig i deras bråk eller hur ?

och vilka av hennes kompisar har lagt sig i ? ojj, amanda sa att hon skulle döda matillan och sen på the voice ba " Heeeeeeeej matillan! " shiiiit farligt asså :O och säg ingenting om att jag lägger mig i för jag skriver till dig om vad du skriver om annie, inte ett skit om vad som är mellan matillan och annie :)

2009-09-08 @ 07:11:25
Postat av: maria

HAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAH!!

tack för ett gått skratt BIATCH! HAHAHAHHA

2009-09-08 @ 13:07:37
URL: http://baramariaa.blogg.se/
Postat av: matilda

haha vist var det kul marre ? riktigt fyndigt av freja aså HAHAHAHHAHAHAHAH <3

2009-09-08 @ 18:32:25
URL: http://matillan.blogg.se/
Postat av: matilda

haha vist var det kul marre ? riktigt fyndigt av fraja aså HAHAHAHHAHAHAHAH <3

2009-09-08 @ 18:34:23
URL: http://matillan.blogg.se/
Postat av: josefin

Ursäkta vadå hela fjortisligan?! Som om du känner dom eller ? nej precis tänt dig för innan du öppnar dig käft lilla du.. Och freja lägger väl fan i sig hur mycket hon vill, det är fan hennes polare (matilda) så hon får fan tycka å tänk å säga precis vafan hon vill hörru ;)

2009-09-08 @ 19:01:57
URL: http://depeend.blogg.se/
Postat av: maria

JA HAHHAHAHA!!

riktigt kul att se hur hon skämmer ut sig, och hahah, hon vågar ju verkligen stå för att det är annie hon skriver om. jag menar " kaninH jävel asså!" HAHAHHAHA...det är kul att se att en femtonåring kan bete sig som en fyraåring :) puss biatch

2009-09-08 @ 19:27:32
URL: http://baramariaa.blogg.se/
Postat av: freja the piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimp :D

HAHAHHA, jaa och det är ju kul att du har en sån pass mogen syrra som inte säger något själv utan att hennes lillesyrra får försvara henne !

ojojoj, så sorgligt !

plus om någon hade skrivit något om mej så skulle jag inte bry mej för att jag skulle inte ta åt mej, men GUD va ni måste ta åt er, träffade jag en ömpunkt eller ? ;)

2009-09-08 @ 19:39:24
Postat av: millie

haha jävla mes :)

2009-09-08 @ 20:12:06
Postat av: julian

freja the piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimp, moget hurru (Y) och kalla dig och din bästis för biatches HAHAHHA lyckat, tänker sluta lägga min tid på dig för du är verkligen pinsam. och vem bryr sig om hon tar åt sig, är det omänskligt att ta åt sig eller? det visar bara att hon har känslor och inte är lika jävla fucking tråkig och stel som dig ! :)

2009-09-08 @ 20:16:34
Postat av: maria

HAHA, vem har sagt att hon tar åt sig? men hon kanske vill FÖRSVARA sig.

och jag snackar inte åt annie vettu, hon kan snacka själv.. men jag skriver bara min åsikt, och tydligen är du inte så bra på att ta kritik. ¨

och hördu, jag tror inte du skulle skrivit det här om du itne ville ha uppmärksamhet? ellerhur..?

så, grattis frejathepiimp (?:s) du lyckades, kanske det enda du lyckats me? hahha..

och ja, jag måste tillägga, verkligen en ömpunkt serru.. jag menar hade inte du tagit åt dej av att någon du inte ens bryr dej om kallar dej kaninjävel.. HAHA det är däremot sorgligt stumpan.

2009-09-08 @ 21:13:48
URL: http://baramariaa.blogg.se/
Postat av: matilda

HAHAHAHAHAHAHAHAH , människor det var ett skämt ? ett klockrent skämt lixom. palla lacka för det <3

freja yoou go girl ! <3

2009-09-08 @ 21:42:59
URL: http://matillan.blogg.se/
Postat av: hanna

haha, gud vad alla tar åt sej !

Tycker det va roligt inlägg ju :D

2009-09-08 @ 22:23:40
Postat av: maria

hahaha matillan? ett klockrent skämt, det enda hon sitter och skriver är att hon hatar annie. skulle det va kul på nått sätt..?

ett klockrent skämt enligt mig är du matillan, är det också lika kul? :)

2009-09-08 @ 23:14:09
URL: http://baramariaa.blogg.se/
Postat av: freja

Tilda är inte ett skämt någonstans och kalla henne inte matillan, om du inte märkt det så är det bara alla där borta som gör dt, herregud säger jag bara !

och du känner inte ens matilda längre , så du vet inte hur hon är över huvudtaget ! :)

2009-09-08 @ 23:44:19
Postat av: matilda

marre jag är iallafall rolig ? nått fel med det, HAHA ! för mej är det här humor, kanske inte för dej. alla är olika :)

2009-09-09 @ 13:26:55
URL: http://matillan.blogg.se/
Postat av: maria

men haha jag som trodde hon kallades biatch osvosv... HAHAHHAHA -.- nej men seriöst jag bryr mej inte om hon kallas för tilda eller matillan ? haha. vem fan bryr sej ? men urssäkta freja -,- känner du annie eller ? fyfan, pinsamt! varför ens skriva några patetiska rader om att du hatar kaniner, eller annie (?) som du hade kunnat skriva :s...när du inte ens känner henne..



har nån sagt att du är tråkig kanske ? det här har fan itne me o göra om du tycker att du är rolig, visst tyck det du haha?! ..

men tycker du det är roligt att freja skriver att hon hatar annie .. sorry, ser bara inte det roliga i det..

2009-09-09 @ 16:29:41
URL: http://baramariaa.blogg.se/
Postat av: freja

hahah, står det att jag känner henne eller ? nej .

men det står att jag blir sur när hon är taskig mot matilda , jag bryr mej väl inte om hur hon är som person men jag bryr mej om hur hon behandlar mina kompisar . behandlar någon mina kompisar dåligt så får dom samma sak tillbaka av mej .

Skiter fullständigt i om det är min ensak för jag gör det till min ensak .

2009-09-09 @ 17:12:24
Postat av: Asli

Freja är en utav de mest klockrena människorna som finns, and you guys can't top that! ;) <3

Och ni andra kan lacka ur hur mycket ni vill , det ändrar inte ren fakta. HAHA!



Men jag bara har en sak till att säga.

Det här är FREJAS blogg , hon har rätt att uttrycka sig om sina åsikter och känslor och det kan ni inte neka henne, eller har jag fel? Och nu sitter ni säkert och tänker , "nejmen vafan hon snackar ju skit om henne på bloggen och blablabla.." Det har ingen betydelse , som sagt är det hennes blogg och hon har RÄTT att skriva vad hon vill, ni kan inte sitta och skriva "hatkommentarer" till henne när de enda hon gör är att uttrycka sig.

Take a chillpill, som jag brukar säga. ;)

2009-09-09 @ 17:51:38
Postat av: matilda

men det var väl det här du ville annie ? vad vare ni skrev till mej på msn..."va aggresive,säg taskiga saker, börja bråka" var det inte det ni sa till mej ? okej nu är det inte jag som skrev det dhär inlägget, men endå. det var okej när ni kundesitta 3 pers på msn och kalla mej för nolifer å shit , men när mina vänner skriver nått tillbaka då är det minsan inte okej ? förstår bara inte det där. aja ska inte lägga nån mera tid på dethär ...bye

2009-09-09 @ 19:42:03
URL: http://matillan.blogg.se/
Postat av: maria

men freja du är patetisk, det enda som är roligtme ditt lilla inlägg är att se hur du skämmer ut dej själv. jag menar skulle det där vara nån slags backup för matillan? HAHH, lyyckat!



HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA " freja är en av dom klockerenaste människorna som finns" ska jag ta det som ett skämt eller?

jag vet inte om det är nå fel på folk som bor i väsby eller om det bara är ni. men va fan är det som e så klockrent? sitta och säga att man hatar kaniner, fast man menar eb person, det är vell endå lite fegt att inte ens våga nämna namnet, hahahahahhahaha.. och jag låter henne ha en fucking åsikt. men det har väll förfan jag me?!

ta ett jävla chillpill själv förfan HAHAHHAHAHA, ni och era uttryck, loveit .... :)

2009-09-09 @ 19:44:30
URL: http://baramariaa.blogg.se/
Postat av: maria

men freja du är patetisk, det enda som är roligtme ditt lilla inlägg är att se hur du skämmer ut dej själv. jag menar skulle det där vara nån slags backup för matillan? HAHH, lyyckat!



HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA " freja är en av dom klockerenaste människorna som finns" ska jag ta det som ett skämt eller?

jag vet inte om det är nå fel på folk som bor i väsby eller om det bara är ni. men va fan är det som e så klockrent? sitta och säga att man hatar kaniner, fast man menar eb person, det är vell endå lite fegt att inte ens våga nämna namnet, hahahahahhahaha.. och jag låter henne ha en fucking åsikt. men det har väll förfan jag me?!

ta ett jävla chillpill själv förfan HAHAHHAHAHA, ni och era uttryck, loveit .... :)

2009-09-09 @ 19:44:47
URL: http://baramariaa.blogg.se/
Postat av: Asli

haha , om du tar det som ett skämt eller inte är heelt upp till dig lilla du, jag bryr mig inte hur du uppfattar det. för jag vet hur freja är, and i don't give a shit about what you think.



Förstår ärligt talat inte varför du måste säga saker som att det är "nå fel på folk i väsby" du hamnar själv i en dum och/eller patetisk situation, avgör själv vilket.

Tro vad du vill , men jag är rätt så säker på att freja inte nämnde hennes namn inte var för att hon inte "vågade" eller var "lite feg".

haha vart mycket "inte" där men iallafall, back to the point...

Och det verkar ju som om ni inte vill att hon ska få ha en åsikt såsom ni tilltalar henne.

Ja , såklart har du en åsikt men om du själv vill uttrycka den kan du väl prata/skriva utan att försöka förnedra eller vad du nu än håller på med mot dem via internet.

Och jag behöver inte ta ett "jävla chillpill" är redan lugn och glad, märks det inte? Det är även kul att du älskar våra uttryck, nu är jag världens gladaste människa, Jippie! :D

2009-09-09 @ 20:51:53
Postat av: Anonym

hahaha, men lilla maria vem är det som är patetisk och sitter och kommenterar det här inlägget typ hela tiden ? om jag är så patetisk så låt mej va det då för jag kommer inte ändra på mej och det är min blogg så jag skriver exakt vad fan jag vill , stå ut med det ! Och folk har verkligen rätt, du har verkligen damp, undrat vart du har fått det ifrån ? ... pffft, det vet nog alla !

2009-09-09 @ 20:58:56
Postat av: Jessicahoolmberg

HAHHAHAHAHHAHAAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHA... jag har varken gråtit eller skrattat på ett tag nu, men vafan.. förstår du inte att du bara skämmer ut sig och dina "balla" vänner.



vadå att maria försvarar.. ?

1. så känner jag annie, och om jag skulle gissa sitter hon bara och asgarvar åt det här (er) som vi andra.

2. maria

2009-09-10 @ 14:00:44
URL: http://jessicahoolmberg.blogg.se/
Postat av: Jessicahoolmberg

JAG VAR INTE KLAR-.-



HAHHAHAHAHHAHAAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHA... jag har varken gråtit eller skrattat på ett tag nu, men vafan.. förstår du inte att du bara skämmer ut sig och dina "balla" vänner.



vadå att maria försvarar.. ?

1. så känner jag annie, och om jag skulle gissa sitter hon bara och asgarvar åt det här (er) som vi andra.

2. maria försvarar henne inte ett dugg, men om du vill kalla det för de, så gör det.. PATEEETISKT



aja hur som, hahahahhahahahanej fan går inte att vara seriös, ni är så roliga xD



tack för dagens skratt, det behövdes..



älskar er Maria, Anelina och Bullen.. samt Millie på ett hörn (mera än ett hörn ? :S) givetvis .. HAHHAH

2009-09-10 @ 14:04:27
URL: http://jessicahoolmberg.blogg.se/
Postat av: Jessicahoolmberg

och nu ennu en liten komentar.. som ni andra coolingar, nu tänkte jag lugnt och sansatt skriva ner en del.



1. lilla maria, lilla du, lilla den och den och den.. vafaaan.. ni är ett jävla år äldre, så även du LILLA du är inte så stor och mogen som du tror

2.att freja får skriva vad hon vill för att det är hennes blogg, visst det är helt sant, men vet du.. vi ksriver på komentarer EN PLATS DÄR MAN SKA SKRIVA VAD MAN TYCKERkommentar, redogörelse, uttalande, anmärkningar.. är precis vad det är

så vi har väll lika mycket rätt att srkiva där som hon har i bloggen ?

3. vadå att det bara är vi här borta ( skokloster antar jag då att du menar ) som fortf kallar henne för matillan.. hennes blogg heter tex

www.matillan.blogg.se då hennes header står det

matilla (matillan) eriksson.. är det så kostigt att vi säger matillan ?

4. hahahahaha fyfaaaaan.. att maria har damp ? för att hon kommenterar en blogg? hur går det för dig i skolan igentligen ?

hej jag heter jessica, jag har damp för jag har skrivit 7 kommentarer i samma inlägg ? hur låter det igentligen.. tänk lite nu, och om du nu vet vart hon har fått det ifrån, kan du väll berätta det. det lär ju vara antingen av hennes mamma eller pappa då, för du tror väll inte ( hoppas jag vekrligen) att det smittar från ens syster ? HAHAHAHHAH

5. va är det för fel att säga att det är fel på folk i väsby, det är väll fel på folk där som överallt annars ? hahahaha, LILLA du är inte så allmänbildad när det gäller sånt märker jag..

6. och jag tror inte, att maira ser själva grejen som ett skämt utan hur ni uttrycker det? kanin blabla, hur moget är det. om ni tänker efter ? helt seriöst..

7. att freja är en av de mest klockrenadu känner, kan jag till viss del hålla med om ( när det gäller att skämma ut sig)men sen förstår jag inte.. du säger att vi andra kan kan forts lacka osv, det är väll endå vi om några som inte gör det.. HAHAHHH x'D

inte konstigt att maria tar det som ett skämt ? tycker det är mera konstigt med er som inte gör det.. HAHHAHA tack för ennu ett skratt, 2 gånger under samma dag, jag undrar hur länge jag ska kunna glädja mig för det här.

MAJ is everything.. ritkigt mysig månad alltså

2009-09-10 @ 18:24:36
URL: http://jessicahoolmberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

GO JESSICA!

2009-09-10 @ 18:47:16
Postat av: Jessicahoolmberg

coolingen själv vettu ;) hahahahaahahahahaha

2009-09-10 @ 18:49:48
URL: http://jessicahoolmberg.blogg.se/
Postat av: maria

HAHAHAH jessica, så jävla underbar!

2009-09-10 @ 19:07:29
URL: http://baramariaa.blogg.se/
Postat av: Jessicahoolmberg

älskar dig bästavän ( maria ) <33

2009-09-10 @ 19:10:53
URL: http://jessicahoolmberg.blogg.se/
Postat av: Haha roligaste tråden nånsin :)

Jessica, vem fan sa någonsin att ni inte får kommentera? Så du kan ju ta och stryka Nr. 2 på listan direkt... :p

2009-09-10 @ 20:03:48
Postat av: maria

men sega fanskap som kommenterade "stryk nr 2 " HAH

2009-09-10 @ 21:11:35
URL: http://baramariaa.blogg.se/
Postat av: Freja

hahaha, ville jag läsa en bok så skulle jag gått till biblioteket !

Det ja menade me mitt inlägg var : jag gillar inte annie FÖR att hon är taskig mot matilda .

så om ni tycker jag är patetisk för det så fine jag bryr mej inte .

Tycker ni jag skämmer ut mej, bryr mej inte om det heller, som sagt jag tar inte åt mej av vad folk jag inte gillar och knappt känner säger .

och om du kollar lite närmare så har jag inte skrivit någonstans att ni inte får kommentera, stämmer dt ? Ja, det gör det faktist.

Och ni kan få sitta och kommentera i flera timmar om ni vill men jag tror att ni redan har visat vad ni tycker , japp det har ni .

Men om ni vill fortsätta kommentera det här inlägget så är det helt okej, men jag går vidare med att göra fler inlägg för jag behöver inte sitta och kommentera emot er för jag har märkt att ni aldrig kommer sluta. det är bara att inse att alla ser det ur olika perspektiv .

2009-09-10 @ 21:42:50
Postat av: Jessica

Nemen.. är det sant ? vem fan har sagt något om någon bok ?

fast det kankse är såna bäcker du läser ? på typ 30 sidor..

det var inte det osm var grejen, utan det var ditt sätt att säga det på, har du ens läst ditt inlägg. jag tycker inte om kaniner blabla, suuuuuck

har jag sagt att det är du som har sagt det eller ?nej, det har jag faktist inte.

va snällt, fan va bra :D

bra då.. men hallå, hur ofta är det du skriver roliga inlägg som det här då ?NEVER

ja, vissa ser annie som en vanlig människa och du ser henne som en kanin, moget freja, MOGET

2009-09-18 @ 16:46:44
URL: http://jessicahoolmberg.blogg.se/
Postat av: johanna

Men gud, skulle säga att det är jessica som är jävligt omogen och patetisk som vägrar släppa det här , vad har den här för tjejen för liv och kommenterar ett inlägg som ingen bryr sej om förutom hon ?

Hoppas att någon förr eller senare åker och slår till henne eller något, freja vissar sej mogen men nej då ska jessica visa hur omogen hon är och skriva tillbaka !

inse att det är bara att släppa taget om den här jävla random bruden som hon skriver om, alla vet att hon ha hor rykte i hela jävla väsby, men bryr dej någon om henne, nej ?

Hoppas den där jävla annie kommer så man kan typ kasta saker och läxa upp henne om hur man får se ut och inte , det finns fan en gräns !

OCH JA, JAG HÅLLER ME FREJA TILL 100 % OCH DET GÖR FAN ALLA SOM JAG HAR SNACKAT MED OCH DET ÄR MÅNGA !

2009-09-21 @ 22:43:31
Postat av: Jessica

ojojoj.. shit, nu får jag nog ta och sluta.

varför jag komenterar.. är faktist för att jag har tråkigt.

visst, se mig som omogen, men hade jag skrivit:

jag hatar kaniner blalba.. och menat freja, hade du tyckte jag var så mogen då?

rykte i hela väsby, HAHAHAH jo det tror jag ocskå.

visst, jag ska inte komentera, är faktist glad att inlägget gjordes, så man fick skratta ett tag.

kasta saker, shiiiit.. fan va moget ( jag vill vara som du )

aja, ha det så bra iallafall (:

2009-09-23 @ 19:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0